Kuchyňa Lidla
zobacz film

Camembert z grilu

Blog

Camembert z grilu

Grilovaný camembert je skvelou voľbou pre vegetariánov. Rozmýšľate, akým spôsobom najlepšie ugrilovať syr, aby sa vám nepripálil? Marcel Ihnačák vám odhalí svoje tajomstvo grilovaného camembertu.

Komentáre (2)

zrušiť
  • Jano

    Jano
    pridané pred 1136 dňami
    Ja by som sa chcel opýtať ako dlho sa griluje Camembert v alobale ? :)

    odpoveď

  • laCiao

    laCiao
    pridané pred 1275 dňami
    toto má byť TRIK??? a cieľom je ten camembert grilovať, alebo dusiť?!? ;-) Ja už roky grilujem všetky možné tieto druhy guľatých syrov s bielou plesňou (Camembert, Encián, Hermelín, Plesnivec a pod...) a VŽDY PRIAMO NA ROŠTE, bez zbytočného alobalu... Stačí ho včas s citom obrátiť a po ugrilovaní druhej strany odobrať. Nikdy mi nevytiekol a navyše má vypálenú peknú veľmi jemnú štruktúru mriežky roštu a vôňu pahreby. O nejakom pripálení sa vôbec nedá hovoriť, skôr praskne a vytečie, kým by sa ten odolný plesnivý povrch začal pripalovať. Veľmi odporúčam, takto grilované syry sú skvelou pochúťkou, veľmi obľúbenou v našej rodine! :-)

    odpoveď

zobraziť menej

Newsletter
Zaregistrujte sa

Newsletter