Kuchyňa Lidla
zobacz film

Ako grilovať camembert?

Blog

Ako grilovať camembert?

Grilovaný camembert je skvelou voľbou pre vegetariánov. Rozmýšľate, akým spôsobom najlepšie ugrilovať syr, aby sa vám nepripálil? Marcel Ihnačák vám odhalí svoje tajomstvo grilovaného camembertu.

Komentáre (2)

zrušiť
  • Jano

    Jano
    pridané pred 1815 dňami
    Ja by som sa chcel opýtať ako dlho sa griluje Camembert v alobale ? :)

    odpoveď

  • laCiao

    laCiao
    pridané pred 1953 dňami
    toto má byť TRIK??? a cieľom je ten camembert grilovať, alebo dusiť?!? ;-) Ja už roky grilujem všetky možné tieto druhy guľatých syrov s bielou plesňou (Camembert, Encián, Hermelín, Plesnivec a pod...) a VŽDY PRIAMO NA ROŠTE, bez zbytočného alobalu... Stačí ho včas s citom obrátiť a po ugrilovaní druhej strany odobrať. Nikdy mi nevytiekol a navyše má vypálenú peknú veľmi jemnú štruktúru mriežky roštu a vôňu pahreby. O nejakom pripálení sa vôbec nedá hovoriť, skôr praskne a vytečie, kým by sa ten odolný plesnivý povrch začal pripalovať. Veľmi odporúčam, takto grilované syry sú skvelou pochúťkou, veľmi obľúbenou v našej rodine! :-)

    odpoveď

zobraziť menej

Newsletter
Zaregistruj sa