Kuchyňa Lidla

Ako na domáce lístkové cesto?

Blog

Ako na domáce lístkové cesto?

Cukrárka Veronika Bušová má pre vás tento týždeň v Lidl Cukrárni malý kurz cukrárskeho umenia – ukáže vám, ako sa vyrába práve domáce maslové lístkové cesto! Potom z neho pripraví chrumkavé koláčiky s efektnou mriežkou plnené slivkami a jablkami, ktorých sezóna práve začína. Pri pečení sa koláčiky krásne nafúknu a pri zahryznutí zacítite lístkovú štruktúru domáceho cesta. Takéto dobroty zachutia celej rodine. Môžete si ich zbaliť ako desiatu do práce a najmladším spríjemnia návrat do školy!

Koláčiky z domáceho lístkového cesta

Koláčiky z domáceho lístkového cesta

Komentáre (0)

zrušiť

zobraziť menej

Newsletter
Zaregistrujte sa

Newsletter