Kuchyňa Lidla

Ako soliť mäso?

Blog

Ako soliť mäso?

Aj keď sa o soli šíri veľa negatívnych informácií, žiadna iná korenina nezvýrazní chuť jedla tak, ako soľ. Bez soli sa pri varení jednoducho nedá zaobísť a to hlavne pri príprave mäsa.

Dobre ochutiť jedlo je umenie. Nie je dôležité iba koľko soli pridáme, ale aj kedy.

Mäso nesoľte pred grilovaním, pretože pustí priveľa šťavy a bude potom vysušené. Mäso osoľte až po grilovaní, prípadne soľ pridajte iba do marinády. Marinády s obsahom oleja zabraňujú prístupu soli do vnútra mäsa, a tak ho zbytočne nevysušia.

  • akciova_ponuka

  • akciova_ponuka

Komentáre (0)

zrušiť

zobraziť menej

Newsletter
Zaregistrujte sa

Newsletter