1

Ako soliť mäso?

Aj keď sa o soli šíri veľa negatívnych informácií, žiadna iná korenina nezvýrazní chuť jedla tak, ako soľ. Bez soli sa pri varení jednoducho nedá zaobísť a to hlavne pri príprave mäsa.

Dobre ochutiť jedlo je umenie. Nie je dôležité iba koľko soli pridáme, ale aj kedy.

Mäso nesoľte pred grilovaním, pretože pustí priveľa šťavy a bude potom vysušené. Mäso osoľte až po grilovaní, prípadne soľ pridajte iba do marinády. Marinády s obsahom oleja zabraňujú prístupu soli do vnútra mäsa, a tak ho zbytočne nevysušia.

  • H
    Hosť
    07. máj 2021, 10:42

    1

    Odpovedať

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať