Kuchyňa Lidla

Ako stvorené na minútky

Blog

Ako stvorené na minútky

Bravčové karé je jedným z najhodnotnejších a najlepších častí bravčového. Mäso má nízky obsah tuku, je krehké, ľahko sa s ním pracuje a jeho prípravu zvládne aj kuchársky začiatočník. Aby nestratilo počas prípravy svoj tvar, je dobré, keď sa okraje plátkov na 2 – 3 miestach narežú. Po tepelnej úprave ho necháme ešte pár minút odpočívať, vďaka čomu sa šťava v mäse rovnomerne rozloží a bude krásne šťavnaté. A čo z bravčových plátkov pripraviť? Toto tajomstvo vám odhalí náš šéfkuchár Marcel!

Vynikajúca kombinácia chutí

Plátky bravčového karé možno podávať s rôznymi prílohami – hodí sa k nim zemiaková kaša, rôzne druhy zeleniny alebo ľahké šaláty. Marcel Ihnačák pre vás tento týždeň pripravil jednoduché a rýchle ragú z paradajok a cícera. Keďže používa konzervovaný cícer, príprava vám nezaberie viac ako 20 minút. Jedlo stačí poliať chutným dresingom z petržlenovej vňate, cesnaku a olivového oleja a dozdobiť hoblinkami parmezánu. Prajeme vám dobrú chuť!

Komentáre (0)

zrušiť

zobraziť menej

Newsletter
Zaregistrujte sa

Newsletter