
zobacz film
Blog
Ako uvariť kurací vývar?
Kurací vývar je základom mnohých polievok, omáčok, gulášov. Je to skvelý doplnok rizota alebo duseného mäsa. Bez neho si skutoční šéfkuchári nevedia svoju prácu predstaviť, a ani Roman nie, ktorý sa dnes s vami podelí o recept na výborný aromatický kurací vývar. A čo viac, domáci kurací vývar má vysokú nutričnú hodnotu a na rozdiel od takého pripraveného z bujónových kociek, je zdravý a výživný. Na jeho prípravu nepotrebujete veľa – okrem mäsového základu, budete potrebovať len pár kúskov zeleniny a korenín. Ak ešte nemáte vlastný overený recept na vývar, vyskúšajte Romanov recept. Určite sa nesklamete!
Komentáre (2)
Mima
pridané pred 1273 dňami
Kde je bujón tam je "zdrave" za horami.nie je nič horšie ako kaziť polievku bujonom alebo vegetou.
odpoveď
Janks
pridané pred 2036 dňami
No môže byt,mňa mama naučila vývar z mor.kridla a čerstvej zeleninly,Pak som dala kocku kúr.bujonu a keď sa dovarila hodila som tam čerstvé magy (bylinku)pokievka hotova a k tomu zdravá :)
odpoveď
zobraziť menej