Kuchyňa Lidla
zobacz film

Ako zaobchádzať so zázvorom?

Blog

Ako zaobchádzať so zázvorom?

História zázvoru (u nás známeho aj pod názvom ďumbier) siaha až 5000 rokov dozadu – už vtedy ho používali ako liek a korenie. Ideálne bojuje s nevoľnosťami, preto sa odporúča všetkým, ktorým nevoľnosti znepríjemňujú radosť z cestovania. Vzhľadom na jeho hrejivé vlastnosti sa teší obľube v našich kuchyniach hlavne na jeseň a v zime, keď vonku mrzne a na nás si častejšie sadajú chrípky a prechladnutia. Zlepšuje krvný obeh, podporuje trávenie a imunitu a úžasne vonia! Zázvor sa hodí do hlavných jedál, polievok, dezertov a nápojov. Stručne povedané – hodí sa všade! Ak ešte neviete, ako ho najjednoduchšie zbaviť šupky – Marcel má pre vás skvelý tip!

Komentáre (0)

zrušiť

zobraziť menej

Newsletter
Zaregistrujte sa

Newsletter