Kuchyňa Lidla

Bez lepku a bez laktózy

Blog

Bez lepku a bez laktózy

Pšeno je super zdravá a bezlepková obilnina. Je ľahko stráviteľná a obsahuje veľa železa. Veronika vám ukáže ako z neho pripraviť nákyp s kokosovým mliekom, čokoládou a banánmi. Ak vymeníme maslo za kokosový olej, bude nákyp aj bezlaktózový. Ak použijeme čokoládu bez cukru, bude dokonca aj bez cukru. Servírovať ho môžeme ako zdravý dezert alebo aj sladké raňajky či obed. Je nadýchaný, čokoládový a určite si nájde miesto aj vo vašom jedálničku. Dobrú chuť!

Pšenový nákyp s čokoládou a kokosovým mliekom

Pšenový nákyp s čokoládou a kokosovým mliekom

Komentáre (0)

zrušiť

zobraziť menej

Newsletter
Zaregistrujte sa

Newsletter