Kuchyňa Lidla

Boli sme na jahodách

Blog

Boli sme na jahodách

Sezóna obľúbených jahôd je tu, a preto ju treba poriadne využiť. Veronika si pre vás pripravila famózny recept na jahodové gule. Vyskúšajte ich spolu s ňou skryť do úžasného odpaľovaného cesta. Nebojte sa, vďaka jej podrobnému návodu túto dobrotu hravo pripravíte aj vy. Spojenie so šťavnatými sladkými jahodami a s chrumkavou posýpkou s nádychom škorice je neodolateľné. Pýtate sa, či je to len dezert alebo hlavné jedlo? Rozhodnite sa sami. No uvidíte, že ich budete chcieť jesť od rána do večera.

Jahodové gule z odpaľovaného cesta

Komentáre (2)

zrušiť
  • Hosť

    Hosť
    pridané pred 87 dňami
    do tych jahodovych guli, ide voda, ci mlieko?

    odpoveď

  • kuchynalidla.sk

    kuchynalidla.sk
    pridané pred 87 dňami
    Dobrý deň, do jahodových gulí ide mlieko. Ďakujeme za upozornenie. Tím kuchynalidla.sk

zobraziť menej

  • Prelistujte si najnovší leták Lidl

Newsletter
Zaregistrujte sa

Newsletter