Kuchyňa Lidla
zobacz film

Bravčová panenka

Blog

Bravčová panenka

Najcennejšou a najušľachtilejšou časťou prasiatka je bravčová panenka. Tento jemný kúsok mäsa fascinuje gurmánov a môžete z neho vykúzliť stovky skvelých jedál. Avšak, aby ste naplno využili jej potenciál, je treba s ňou zaobchádzať správne. Marcel vám predstaví, ako správne pripraviť a následne opiecť bravčovú panenku. Sami sa môžete presvedčiť, že to nie je také náročné, ako ste si mysleli.

Komentáre (2)

zrušiť
  • Ludovits

    Ludovits
    pridané pred 716 dňami
    Suhlasim s Michaelou , tiez som hladal nieco s panenkou u vas a nic som nenasiel . Ale ta priprava vyzera podla tohto velmi easy , po vzhliadnuti tohto kratkeho navodu mam sto chuti nabehnjut do obchodu a kupit si to masko a urobit si ho len tak so zeleninou

    odpoveď

  • Michaela Gilian

    Michaela Gilian
    pridané pred 943 dňami
    No a prave z tohto jemneho maska tu chyba aspon jeden recept :( Budem v ocakavani a verim, ze coskoro nejaky pribudne :)

    odpoveď

zobraziť menej

Newsletter
Zaregistrujte sa

Newsletter