Kuchyňa Lidla

Čarujeme s cestovinami

Blog

Čarujeme s cestovinami

Cestoviny, alebo pasta sú tradičným talianskym jedlom. Ich prípravu zvládne aj kuchársky začiatočník. No s troškou kreativity a chutnými čerstvými surovinami s nimi môžete ohúriť aj gurmána. Tento týždeň sme pre vás vybrali 2 recepty z dielne Marcela Ihnačáka a jeden od Romana Paulusa. Ako prvé vám odporúčame špecle s mäsovými guľôčkami, krémovou smotanovou omáčkou a vlašskými orechmi. Ak hľadáte overenú klasiku vyskúšajte Romanov recept na špagety s omáčkou Bolognese. Ak sa vám žiada skôr bezmäsité jedlo, pripravte cestoviny farfalle s balkánskym syrom, špenátom a sušenými paradajkami. Určite si medzi týmito receptami nájdete svoj obľúbený!

Farfalle s balkánskym syrom, špenátom a sušenými paradajkami

Farfalle s balkánskym syrom, špenátom a sušenými paradajkami

Špecle s mletým mäsom a krémovou omáčkou s vlašskými orechmi

Špecle s mletým mäsom a krémovou omáčkou s vlašskými orechmi

Špagety s omáčkou Bolognese

Špagety s omáčkou Bolognese

Komentáre (0)

zrušiť

zobraziť menej

Newsletter
Zaregistrujte sa

Newsletter