Kuchyňa Lidla

Chrumkavé zemiaky

Blog

Chrumkavé zemiaky

Bandurky, grule, krumple, erteple, švábky... Pre žiadny iný druh ovocia či zeleniny sa nenájde v slovenských regiónoch toľko nárečových variácií ako pre zemiaky. Viac je asi už len spôsobov ich prípravy. Môžeme ich podávať varené, pučené, plnené, pečené, opekané, ako kašu, hranolčeky, lupienky či placky. Samozrejme, recepty na ich prípravu nemôžu chýbať ani v Kuchyni Lidla. Marcel Ihnačák pripravil hneď 3 vynikajúce spôsoby na prípravu zemiakov. K bravčovým kapsám pripravil zľahka osolené a okorenené zemiaky opekané na masle a olivovom oleji. Chrumkavé zemiaky pripravil aj k tatárskemu bifteku z hovädzej sviečkovice. Nakrájané na plátky a upečené dozlatista ich môžete podávať aj s bryndzou a chrumkavým prosciuttom.

Bravčové kapsy plnené kyslou kapustou s opekanými zemiakmi


Bravčové kapsy plnené kyslou kapustou s opekanými zemiakmi

Tatársky biftek z hovädzej sviečkovice


Tatársky biftek z hovädzej sviečkovice

Chrumkavé zemiaky s bryndzou, prosciuttom a petržlenovou vňaťou

Chrumkavé zemiaky s bryndzou, prosciuttom a petržlenovou vňaťou

Komentáre (0)

zrušiť

zobraziť menej

Newsletter
Zaregistrujte sa

Newsletter