Kuchyňa Lidla
zobacz film

Cibuľa na niekoľko spôsobov

Blog

Cibuľa na niekoľko spôsobov

Keď hovoríme o krájaní cibule, spája sa nám to samozrejme so: slziacimi očami, nepríjemnou skúsenosťou a množstvom práce. Proti slziacim očiam existuje veľa spôsobov – môžeme cibuľu pred krájaním zmraziť, krájať ju pod studenou vodou…dať si do úst zápalku (samozrejme sírou von!). Bez páliacich očí a záplavy sĺz sa nepríjemné pocity spojené s touto úlohou určite znížia. Tentokrát vám Roman ukáže, že krájanie cibule nemusí byť vôbec také ťažké, ba čo viac, môžete ju krájať na niekoľko spôsobov. Postačí ostrý nôž a trochu praxe, aby vám krájanie tejto zeleniny šlo bleskovo! Pozrite sa, ako sa to robí!

Komentáre (0)

zrušiť

zobraziť menej

Newsletter
Zaregistrujte sa

Newsletter