Kuchyňa Lidla
zobacz film

Čo je redukovanie?

Blog

Čo je redukovanie?

Tentokrát vám Roman Paulus vysvetlí, ako správne redukovať vývar a prečo sa to vlastne robí. Dozviete sa tiež, kedy treba vývar osoliť a prečo práve v tomto momente.

1 ) Aby sa citrónová alebo pomarančová kôra počas strúhania neprilepovala na strúhadlo, stačí, keď ho predtým natriete trochou olivového oleja.

2 ) Do presolenej polievky pridajte surový zemiak a varte ešte asi 15 – 20 minút. Zemiak prebytočnú soľ nasiakne.

3 ) Červená repa si zachová svoju farbu, pokiaľ do varenia pridáte šťavu z citróna alebo kvapku octu.

  • akciova_ponuka

  • akciova_ponuka

Komentáre (0)

zrušiť

zobraziť menej

Newsletter
Zaregistrujte sa

Newsletter