Kuchyňa Lidla

Dokonalý dezert

Blog

Dokonalý dezert

Určite vyskúšajte nový sladký dezert Adriany Polákovej na jahodovo-višňové veterníky. Tieto malé koláčiky pripravené z jemného odpaľovaného cesta sú naplnené lahodnou jahodovo-višňovou plnkou a nadýchanou šľahačkou. Na dozdobenie postačí už len zľahka poprášiť cukrom. Hodia sa na elegantné oslavy, ale aj na domáce stretnutia v kruhu rodiny a priateľov. Recept nájdete v Lidl Cukrárni!

Jahodovo-višňové veterníky

Jahodovo-višňové veterníky

Komentáre (2)

zrušiť
  • kuchynalidla.sk

    kuchynalidla.sk
    pridané pred 651 dňami
    Dobrý deň, aby sa šľahačku neroztiekla, nanášajte ju na vychladnutú jahodovo-višňovú plnku. Ďakujeme a aj my Vám prajeme úspešný rok 2016, v ktorom pribudnú do Lidl Cukrárne aj torty :-) S pozdravom Tím kuchynalidla.sk

    odpoveď

  • hosť

    hosť
    pridané pred 652 dňami
    Dobrý deň, ďalší výborný recept od Adrianky, len som sa chcela spýtať, či sa šľahačka neroztečie z veterníkov alebo jej tam mám dať radšej menej? Ďakujem. P.S. Chcela by som poprosiť Adrianku, ak by to bolo len trošku možné, či sa nechystá upiecť aj nejakú super elegantnú tortičku typu banánová s karamelovo-smotanovým krémom alebo tá hroznovo-tvarohová, ktorú pani Adrianka robila, tá nemala chybu a ako krásne vyzerá!!! Bol by to dobrý nápad na narodeninovú oslavu :) Ďakujem a želám všetko dobré a veľa úspechov v novom roku 2016 !!! :)

    odpoveď

zobraziť menej

Newsletter
Zaregistrujte sa

Newsletter