Kuchyňa Lidla

Francúzky dezert

Blog

Francúzky dezert

Pripravte vašim blízkym dobrotu s nádychom francúzskej elegancie. Profiterolky sú malé veterníčky z odpaľovaného cesta naplnené lahodným vanilkovým krémom. Adriana použila na ich ozdobu polevy z bielej a tmavej čokolády. Môžete ich servírovať po kúskoch alebo netradičným spôsobom – pospájať ich pomocou karamelu a postaviť tak croquembouche alebo pyramídu. Pred podávaním ju ešte môžete dozdobiť šťavnatým ovocím a sladučkým marcipánom. Aj vám sa už zbiehajú slinky?

Profiterolky

Profiterolky

Komentáre (1)

zrušiť
  • Anna Ondova

    Anna Ondova
    pridané pred 954 dňami
    tak to by som rada ochutnala

    odpoveď

zobraziť menej

Newsletter
Zaregistrujte sa

Newsletter