Kuchyňa Lidla

Francúzske špeciality

Blog

Francúzske špeciality

Vo francúzskej kuchyni nájdete nespočetné množstvo sladučkých dobrôt. Nemusíte však cestovať priamo do Paríža, aby ste ochutnali tieto úžasné sladkosti. Stačí, ak vyskúšate niektorý z receptov Adriany Polákovej v Lidl Cukrárni! Pripravte napríklad profiterolky – malé veterníčky z odpaľovaného cesta naplnené vanilkovým krémom. Servírovať ich môžete samostatne alebo pospájané karamelom ako croquembouche, čiže chrumkavú pyramídu. Z odpaľovaného cesta si môžete pripraviť aj éclairs, u nás známe skôr ako banániky. Naplniť ich môžete parížskym krémom a malinovým coulis. Alebo si upečte svetoznáme makarónky. Sú možno postrachom nejedného začínajúceho cukrára, ale podľa osvedčeného receptu našej cukrárky Adriany ich určite hravo zvládnete. Bon appétit!

Makarónky

Makarónky

Éclairs s parížskym krémom

Éclairs s parížskym krémom

Profiterolky

Profiterolky

Komentáre (0)

zrušiť

zobraziť menej

Newsletter
Zaregistrujte sa

Newsletter