Kuchyňa Lidla
zobacz film

Ghee – prepustené maslo

Blog

Ghee – prepustené maslo

Prepustené maslo má oproti bežnému maslu veľa výhod – nepripáli sa tak rýchlo, má lahodnejšiu chuť a dlhšiu dobu trvanlivosti. Mať ho doma sa oplatí, pretože je vhodné na varenie, restovanie aj zahusťovanie omáčok. Má aj hojivé účinky a jeho príprava nie je až taká náročná. Vypočujte si Romana, ktorý vám prezradí, ako na to!

  • akciova_ponuka

  • akciova_ponuka

Komentáre (1)

zrušiť
  • Jacela

    Jacela
    pridané pred 648 dňami
    Skúsila som vaše prepustené maslo a musím uznať že nemá chybu.Je to skutočné v kuchyni dobrý a hlavne veľmi chutný pomocník

    odpoveď

zobraziť menej

Newsletter
Zaregistrujte sa

Newsletter