Kuchyňa Lidla

Grilujeme ryby

Blog

Grilujeme ryby

Skvelé ryby

Leto a grilovacia sezóna sú ideálnym obdobím na to, aby sme svoje jedálničky spestrili rybkami. Ich príprava na grile je veľmi jednoduchá, postačí soľ, korenie a čerstvé bylinky. Ak hľadáte overené recepty, ste na správnom mieste. Vyskúšajte napríklad filety zo pstruha lososovitého s paprikovým čatní. Ak obľubujete viac morského vlka, pripravte z neho filety, ktoré doplňte citrónovou omáčkou. Ak je vaším favoritom pražma, určite ju vyskúšajte v kombinácií s nadýchanou citrónovo-žĺtkovou omáčkou.

Restovaný pstruh s paprikovým čatní

Restovaný pstruh s paprikovým čatní

Morský vlk s citrónovou omáčkou

Morský vlk s citrónovou omáčkou

Grilovaná pražma s citrónovou omáčkou

Grilovaná pražma s citrónovou omáčkou

Komentáre (0)

zrušiť

zobraziť menej

Newsletter
Zaregistrujte sa

Newsletter