Kuchyňa Lidla

Jablková maškrta

Blog

Jablková maškrta

Štrúdľa je perfektným dezertom. Možno ju pripraviť z originálneho, ale aj lístkového cesta a naplniť nekonečným množstvom plniek. A vždy chutí výborne.

Adriana Poláková vás tento týždeň ukáže svoj recept na vynikajúcu štrúdľu s bohatou náplňou s jabĺčkami, orechmi a vanilkovým pudingom. Naučí vás netradičný spôsob, akým možno tieto fajnoty zabaliť do lístkového cesta.

Tento koláčik je ideálnym doplnkom k rannej káve alebo popoludňajšiemu čaju. Vyskúšajte recept Adriany ešte dnes!

Netradičná štrúdľa

Netradičná štrúdľa

Komentáre (3)

zrušiť
  • hosť

    hosť
    pridané pred 1262 dňami
    Urobili sme tú štrúdľu, a výsledok:bol výborný !

    odpoveď

  • hosť

    hosť
    pridané pred 1262 dňami
    Štrúdla bola výborná , včera som piekla, hneď sa "minula" ,

    odpoveď

  • hosť

    hosť
    pridané pred 1263 dňami
    tento recept sa mi veľmi páči. Uvažujem že si tento koláčik spravím

    odpoveď

zobraziť menej

Newsletter
Zaregistrujte sa

Newsletter