Kuchyňa Lidla

Jarne a ľahko

Blog

Jarne a ľahko

Už pociťujeme, že sa začína jar. A aj preto si čoraz častejšie vyberáme ľahšie jedlá. Pozrite sa, aké jarné dobroty ponúka Kuchyňa Lidla. Podľa Marcela Ihnačáka si môžete pripraviť jednoduchý a rýchly, ale veľmi chutný šalát s rukolou a mini mozzarellami zapečenými v prosciutte. Rovnako dobrý bude určite i zeleninový šalát s chrumkavou schwarzwaldskou šunkou. Do tretice môžete vyskúšať podľa Marcelovho receptu marinované kuracie štvrte s grilovanou zeleninou. Prineste jar na svoj tanier!

Mini mozzarelly zapečené v prosciutte

Mini mozzarelly zapečené v prosciutte

Zeleninový šalát s chrumkavou Schwarzwaldskou šunkou

Zeleninový šalát s chrumkavou Schwarzwaldskou šunkou

Marinované kuracie štvrte so šalátom z grilovanej zeleniny

Marinované kuracie štvrte so šalátom z grilovanej zeleniny

Komentáre (0)

zrušiť

zobraziť menej

Newsletter
Zaregistrujte sa

Newsletter