Kuchyňa Lidla

Losos na 3 spôsoby

Blog

Losos na 3 spôsoby

Losos je výborná ryba a je možné ju pripraviť na 100 rôznych spôsobov. Ak vám chýbajú nápady, inšpirujte sa receptami Marcela Ihnačáka. Fanúšikom talianskej kuchyne odporúčame vynikajúce lososové rizoto so cherry paradajkami a zeleným hráškom. Priaznivci ľahších receptov si tiež prídu na svoje. Marcel pripravil restovaného lososa s červenou repou, lahôdkovou cibuľkou a smotanovým dresingom. Ak obľubujete chrumkavé jedlá, tak vyskúšajte lososa v chutnom bylinkovom cestíčku s pikantným dresingom, ktorý môžete podávať napríklad ako predjedlo. Prajeme vám dobrú chuť!

Rizoto s lososom, cherry paradajkami a hráškom

Rizoto s lososom, cherry paradajkami a hráškom

Restovaný losos s červenou repou

Restovaný losos s červenou repou

Losos v bylinkovom cestíčku s pikantným dresingom

Losos v bylinkovom cestíčku s pikantným dresingom

Komentáre (4)

zrušiť
  • Hosť

    Hosť
    pridané pred 319 dňami
    losos na ortuti

    odpoveď

  • anton@vbgl.sk

    anton@vbgl.sk
    pridané pred 320 dňami
    Myslíte toho "lososa" vyrobeného na antibiotikách a rastových hormónoch?

    odpoveď

  • kuchynalidla.sk

    kuchynalidla.sk
    pridané pred 320 dňami
    Dobrý deň Anton, ďakujeme Vám za komentár. Lososy, ktoré predávame v našich predajniach, spĺňajú všetky podmienky európskej a národnej legislatívy. Pravidelne komunikujeme s dodávateľmi a vykonávame audity, aby sme zabezpečili najlepšiu kvalitu našich výrobkov. Veľa úspechov pri varení a pečení želá Tím kuchynalidla.sk.

  • Hosť

    Hosť
    pridané pred 310 dňami
    aj chorých lososov

zobraziť menej

Newsletter
Zaregistrujte sa

Newsletter