Kuchyňa Lidla
zobacz film

Nie je nôž ako nôž

Blog

Nie je nôž ako nôž

Vec sa zdá byť jasná – nôž sa používa na krájanie. Prečo sa teda v sade nožov nájde vždy niekoľko typov? Niektoré majú zúbky, iné hladké ostrie. Niektoré sú úplne rovné, niektoré majú ostrie v tvare loďky. Sú malé aj veľké, ale všetky bez výnimky – ostré. Preto treba vedieť, ako s nimi správne narábať, ako aj ktorý nôž je vhodnejší na vykosťovanie kurčaťa a ktorý na filetovanie alebo krájanie chleba. Počúvajte Romana, ktorý vám dôkladne vysvetlí rozdiely medzi jednotlivými nožmi. Teraz už budete vedieť, po ktoré ostrie siahnuť počas plnení kuchárskych úloh!

Komentáre (1)

zrušiť
  • Jakub Bačo

    Jakub Bačo
    pridané pred 1487 dňami
    si môj človek , v kuchini treba mať poriadok a hlavne sa starat os svoj inventar s ktorym pracujeme :)

    odpoveď

zobraziť menej

Newsletter
Zaregistrujte sa

Newsletter