Kuchyňa Lidla

Naservírujte si sviečkovicu

Blog

Naservírujte si sviečkovicu

Nie je mäso ako mäso. Určite nám dáte za pravdu, že hovädzie patrí k najchutnejším druhom. Veľkej obľube sa teší najmä sviečkovica, ktorá si mnohých získala krehkosťou a jemnosťou. Má krásnu charakteristickú červenú farbu a je bohatá na bielkoviny. Výhoda je, že neobsahuje veľké množstvo tuku, a práve preto je veľmi dobre stráviteľná. Navyše, vďaka vyššiemu obsahu železa a zinku podporuje imunitný systém a tvorbu krvi. Tento týždeň sme v Lidli rozkrájali pre vás na steaky lahodnú sviečkovicu za výhodnú cenu.

Steak s cícerom, rukolou a parmezánom

Dobrých receptov na ešte lepší steak nikdy nie je dosť. Teraz vyskúšajte spojiť lahodný steak zo sviečkovice s cícerovým ragú a doprajte telu výdatnú bielkovinovú bombu. Slanina, tymian, parmezán pod taktovkou štipľavej papričky sa isto zapíšu do vašej histórie nezabudnuteľných chutí. A nebojte sa, tento Marcelov recept hravo zvládne každý. Už len navariť a sľubujeme – nebudete ľutovať!

Komentáre (0)

zrušiť

zobraziť menej

  • Prelistujte si najnovší leták Lidl

Newsletter
Zaregistrujte sa

Newsletter