Kuchyňa Lidla

Netradičná tvarohová torta s hroznom

Blog

Netradičná tvarohová torta s hroznom

Tento týždeň pre vás naša sladká cukrárka Adriana Poláková pripravila trochu netradičnú tortu. Prečo netradičnú, zistíte, keď sa pozriete na jej rez – docielila ho zvláštnym vrstvením nadýchaného korpusu, skvelého tvarohového krému a šťavnatého hrozna. Najlepšie však urobíte, keď si pozriete videorecept, v ktorom vám Adriana krok po kroku ukáže, ako na to. Prekvapte svojich najbližších touto dobrotou už dnes!

Hroznová torta s tvarohom

Komentáre (5)

zrušiť
  • kuchynalidla.sk

    kuchynalidla.sk
    pridané pred 1103 dňami
    Dobrý deň Ivetka. Vajíčka s cukrom je potrebné miešať dlho, aby zmes zbelela a bola nadýchaná (asi 3-násobne zväčší svoj objem). Múku treba zamiešať už len ručne, aby cesto ostalo krásne nadýchané. Cesto je potrebné piecť vo vopred vyhriatej rúre. Dúfame, že dáte koláču ešte jednu šancu a držíme palce, nech sa konečne vydarí! S pozdravom, Tím kuchyňalidla.sk

    odpoveď

  • hosť

    hosť
    pridané pred 1105 dňami
    Opäť mi vyšiel ten istý 2 cm vysoký tvrdý korpus ! Robila som to presne podľa postupu v elektrickej rúre pri 180 C. Po 20 min som to už musela vybrať, upečené ale zle . Kde som urobila chybu ?! Ďakujem. Iveta

    odpoveď

  • hosť

    hosť
    pridané pred 1105 dňami
    Korpus som robila presne podľa návodu, ešte som mala pustené aj video a po 30 min pečenie som mala korpus spadnutý asi o plovicu nižší a s cvrknutými okrajmi ??!!! Večer musím urobiť ešte jeden korpus a položim ho nato a bude torta hotová . fakt ja neviem čo som zle urobila ?????? Ivetka.

    odpoveď

  • hosť

    hosť
    pridané pred 1111 dňami
    ti si taký pako.

    odpoveď

  • hosť

    hosť
    pridané pred 1112 dňami
    Kde je video? :)

    odpoveď

zobraziť menej

Newsletter
Zaregistrujte sa

Newsletter