Kuchyňa Lidla

Privítajte návštevu

Blog

Privítajte návštevu

Ak neviete, čo robiť počas predlžujúcich sa večer, pozvite na návštevu svojich priateľov a vlastnoručne im pripravte domáce pohostenie. Lososový tatarák je nenáročný na prípravu, navyše so surovinami podľa Romana Paulusa zmizne z taniera ihneď. Určite upečte aj slimáky z chlebového cesta plnené sušenými paradajkami a kozím syrom podľa Marcela Ihnačáka. Alebo pripravte jednoduché kanapky s lososom a chrenovou penou – kombinácia, vďaka ktorej vás vaši priatelia budú zbožňovať ešte viac.

Lososový tatarák s opečeným chlebíkom a šalátom

Lososový tatarák s opečeným chlebíkom a šalátom

Slimáky plnené kozím syrom a sušenými paradajkami

Slimáky plnené kozím syrom a sušenými paradajkami

Údený losos s chrenovou smotanou a čiernym kaviárom

Údený losos s chrenovou smotanou a čiernym kaviárom

Komentáre (0)

zrušiť

zobraziť menej

Newsletter
Zaregistrujte sa

Newsletter