Kuchyňa Lidla

Pstruh na tri spôsoby

Blog

Pstruh na tri spôsoby

Pripravte si pstruha na 3 spôsoby - zložitejšiu, ale o to lepšiu verziu s chrenovou omáčkou, zemiakmi a červenou repou. Alebo si pochutnajte na ľahkom šaláte z fenikla, s pomarančmi a marinovanými hrozienkami s opečeným pstruhom. Pstruha môžete tiež zabaliť do papierového balíčka spolu so zeleninou ratatouille, dať piecť do rúry a potom si rozbaliť balíček plný chutí.

Pstruh s feniklovo-pomarančovým šalátom

Pstruh s feniklovo-pomarančovým šalátom

Filety zo pstruha s chrenovou omáčkou

Filety zo pstruha s chrenovou omáčkou

Pečený pstruh so zeleninou ratatouille

Pečený pstruh so zeleninou ratatouille

Komentáre (0)

zrušiť

zobraziť menej

Newsletter
Zaregistrujte sa

Newsletter