0

Recept na príjemnú grilovačku

Leto sa nezadržateľne blíži. Dni sú čoraz dlhšie, teplejšie a slnečnejšie. Je to ideálny čas na prípravu grilovačky alebo pikniku s priateľmi. Na čo by sme nemali určite zabudnúť, aby všetko dopadlo podľa našich predstáv?

Ako prestrieť stôl?

Grilovať môžeme vo vlastných záhradách alebo vo voľnej prírode na vybraných miestach. Na stôl prestrieme obrus najlepšie neutrálnej farby. Mal by byť vyrobený z materiálu, z ktorého ľahko utrieme rozliaty nápoj. Taniere a poháre môžeme použiť plastové. Nezabudneme ani na papierové servítky. Stôl môžeme ozdobiť jednoduchými ozdobami. Ak predpokladáme, že naša grilovačka potrvá do neskorých nočných hodín, môžeme pripraviť aj sviečky alebo lampióny.

Nápady na jedlo

S jedálnym lístkom si naozaj nemusíte lámať hlavu – grilovať môžete takmer čokoľvek. Zoberte so sebou rôzne druhy mäsa, rýb, zeleniny alebo pečiva. Mäsové jedlá doplňte ľahkými zeleninovými šalátmi. Zeleninu ako cuketu, baklažán, cibuľu, šampiňóny stačí nakrájať, ponapichovať na špajdle a grilovať spolu s mäsom. Ak vám chýba inšpirácia, určite nazrite do Kuchyne Lidla a zaručene nájdete recepty na chutné a nenáročné jedlá.

A ešte niekoľko dôležitých vecí

Nezabudnite si pribaliť dobrú náladu, pozrieť predpoveď počasia a oprášiť bedmintonové rakety, lopty alebo spoločenské hry.

Zatiaľ nikto nekomentoval

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať