Kuchyňa Lidla

Recepty pod stromček

Blog

Recepty pod stromček

Menu na sviatky

Kuchyňa Lidla Vám ponúka množstvo receptov, inšpirácií a trikov, vďaka ktorým pripravíte vašej rodine výnimočné vianočné sviatky. Na začiatok patrí samozrejme polievka. Pripravte si krémovú zo sušených húb s troškou zemiakov. Neodmysliteľnou súčasťou vianočnej hostiny je kapor. Pripravte si ho podľa receptu Marcela Ihnačáka s cesnakom a  červeným vínom a servírujte ho s chrumkavými zemiakovými plackami. Na Štedrý večer si  samozrejme doprajte aj chutný dezert. Napríklad vianočku s mandľovými lupienkami plnenú hneď troma plnkami – slivkovým lekvárom, tvarohom a makom. Vytvorte si nezabudnuteľné sviatky spolu s nami!

 

Plnená vianočka

Plnená vianočka

Polievka zo sušených hríbov

Polievka zo sušených hríbov

Kapor s cesnakom a červeným vínom

Kapor s cesnakom a červeným vínom

Komentáre (0)

zrušiť

zobraziť menej

Newsletter
Zaregistrujte sa

Newsletter