Kuchyňa Lidla
zobacz film

Restované šampiňóny

Blog

Restované šampiňóny

Šampiňóny majú málo kalórií a sú bohaté na vitamín D, ktorý má vplyv na výkonnosť našich svalov a nervovej sústavy. Aby ste si ich však mohli vychutnať naplno, mali by byť pripravené správnym spôsobom – nikto nemá rád, ak sa namiesto pevných kúskov hríbov na tanieri objaví šedá, vodnatá kaša. Marcel vás naučí, ako správne smažiť šampiňóny, aby boli šťavnaté, voňavé a opečené dozlatista!

Komentáre (4)

zrušiť
  • Majka

    Majka
    pridané pred 186 dňami
    Wow veľmi dobrý recept. Šampinony jedávam veľmi často a s cestovinami dohromady to je moje najobľúbenejšie jedlo. A potešilo ma ked aj píšete v článku, že obsahujú veľa vitamínu D. Budem ich jesť ešte častejšie https://vyliec.sk/

    odpoveď

  • miriam

    miriam
    pridané pred 1271 dňami
    dnes sme to mali na obed, no skvelé, ďakujeme :)

    odpoveď

  • hosť

    hosť
    pridané pred 1350 dňami
    perfektné a dakujem za super sposob pripravy.

    odpoveď

  • hosť

    hosť
    pridané pred 1382 dňami
    Výborný a jednoduchý recept

    odpoveď

zobraziť menej

Newsletter
Zaregistruj sa

Newsletter