Kuchyňa Lidla

Ryba s chuťou Vianoc

Blog

Ryba s chuťou Vianoc

U nás je typickým pokrmom na sviatočnom stole ryba. Väčšinou náš tradičný kapor. Vyskúšajte jeden z dvoch úžasných receptov na kapra podľa našich vynikajúcich kuchárov. Ak kapor nie je vašou najobľúbenejšou rybou a dávate prednosť pstruhom, pripravte si na sviatočný stôl pstruha s lahodným feniklovo-pomarančovým šalátom.

Pstruh s feniklovo-pomarančovým šalátom

Pstruh s feniklovo-pomarančovým šalátom

Kapor na víne s ľahkým zemiakovým šalátom

Kapor na víne s ľahkým zemiakovým šalátom

Kapor s bylinkovou strúhankou

Kapor s bylinkovou strúhankou

Komentáre (0)

zrušiť

zobraziť menej

Newsletter
Zaregistrujte sa

Newsletter