Kuchyňa Lidla

Ryby na sviatočný stôl

Blog

Ryby na sviatočný stôl

Ryby majú na sviatočnom stole svoje stále miesto. Ako ich však pripraviť? Ktorý recept si vybrať? Ak stále váhate, inšpirujte sa našimi receptami z Kuchyne Lidla. Pripravte si napríklad pečeného kapra so šampiňónmi a petržlenovou vňaťou. Pre milovníkov lososa tu máme recept na lososa v sójovo-zázvorovej omáčke. Toto lahodné jedlo vás určite zahreje počas chladných decembrových večerov. Dokonalú chuť má aj zapekaný pstruh so slaninkou. Ktoré jedlo vyskúšate?

Pstruhy v slaninke


Pstruhy v slaninke

Losos v sójovo-zázvorovej marináde


Losos v sójovo-zázvorovej marináde

Pečený kapor so šampiňónmi

Pečený kapor so šampiňónmi

Komentáre (0)

zrušiť

zobraziť menej

Newsletter
Zaregistrujte sa

Newsletter