Kuchyňa Lidla

S opekaným pečivom

Blog

S opekaným pečivom

Nemáte dostatok čas, aby ste si k jedlu pripravili zemiaky či ryžu? Nevadí! Ako prílohu môžete podávať grilované bruschetty. Môžete ich urobiť vonku na grile alebo vo vašej kuchyni na grilovacej panvici. Krajec bieleho chleba orestujete na troche olivového oleja z oboch strán dozlatista. Pred podávaním ho môžete potrieť strúčikom cesnaku. Ako inšpiráciu vám ponúkame tri recepty nášho šéfkuchára Marcela Ihnačáka z Kuchyne Lidla. Prvým sú grilované špízy s bravčovým mäsom, hubami a klobásou ochutené vynikajúcou salsou verde. Iste vám budú chutiť aj medovo-citrónové morčacie stehná servírované so zeleninovým šalátom. Do tretice môžete vyskúšať tranšírovaný rump steak s pikantným bylinkovým maslom a rukolovým šalátom.

Grilované špízy s bravčovým mäsom, hubami a klobásou

Grilované špízy s bravčovým mäsom, hubami a klobásou

Medovo-citrónové morčacie stehná

Medovo-citrónové morčacie stehná

Tranšírovaný rump steak s pikantným bylinkovým maslom

Tranšírovaný rump steak s pikantným bylinkovým maslom

Komentáre (0)

zrušiť

zobraziť menej

Newsletter
Zaregistrujte sa

Newsletter