Kuchyňa Lidla

S vôňou byliniek

Blog

S vôňou byliniek

Nevšednú chuť a príjemnú vôňu získa jedlo hlavne vďaka koreninám a bylinkám. Bylinky môžeme používať sušené alebo čerstvé. Niekedy postačí len štipka na to, aby celé jedlo získalo neopakovateľnú chuť. Čerstvé bylinky môžeme v kuchyni využiť aj ako krásnu ozdobu. Ak máte chuť na jedlá voňajúce tymianom alebo rozmarínom, využite ponuku Kuchyne Lidla! Ihnačákov recept na kurča s rozmarínom a slaninou alebo na bravčové kocky s voňavým tymianom a olivami sú skvelou voľbou pre milovníkov mäsa. Na svoje si prídu aj vegetariáni – máme pre nich gratinovanú tekvicu s tymianom a syrom ementál.

Kuracie štvrte s rozmarínom a slaninou

Kuracie štvrte s rozmarínom a slaninou

Bravčové kocky s tymianom a olivami

Bravčové kocky s tymianom a olivami

Gratinovaná tekvica s tymianom a syrom Ementál

Gratinovaná tekvica s tymianom a syrom Ementál

Komentáre (0)

zrušiť

zobraziť menej

Newsletter
Zaregistrujte sa

Newsletter