Kuchyňa Lidla

Sladký začiatok dňa

Blog

Sladký začiatok dňa

Ak máte radi sladké raňajky, naša cukrárka Veronika Bušová má koláčik ako stvorený práve pre vás! Vo forme na chlebík upiekla tradičnú čokoládovú bábovku z kysnutého cesta známu aj pod názvom „babka“. Vďaka tomu, že cesto kysne celú noc v chladničke, získa skoro až chlebovú textúru. Skvele ho dopĺňa neodolateľná čokoládová plnka, ktorú môžete obohatiť aj o nasekané oriešky. Babka by sa mala krájať až úplne vychladnutá, no mi to nevydržíme, odjedáme už za tepla a zapíjame čerstvým mliekom. Dobrú chuť!

Čokoládová babka z kysnutého cesta

cokoladova-babka-z-kysnuteho-cesta

Komentáre (0)

zrušiť

zobraziť menej

Newsletter
Zaregistrujte sa

Newsletter