Kuchyňa Lidla

Slovenský týždeň v Lidli!

Blog

Slovenský týždeň v Lidli!

Pripravte menu plné slovenských chutí! V Kuchyni Lidla nájdete množstvo receptov na tradičné jedlá, ktoré si môžete pripraviť nielen počas sviatkov, ale aj počas všedných dní! Začnite teplou polievkou, ktorá vás spoľahlivo zahreje aj počas chladnejších dní. Máme pre vás tip na skvelú cesnačku doplnenú strúhaným syrom a chrumkavou hriankou. Hlavným jedlom môže byť kurací perkelt so smotanou a domácimi zemiakovými haluškami. Ak máte chuť na sladký obed či večeru, pripravte si varené či parené kysnuté knedle plnené ovocím alebo ovocným džemom. Podávajte ich poliate rozpusteným maslom, posypané tvarohom, cukrom a pridajte aj lyžicu kyslej smotany. Dobrú chuť!

Cesnaková polievka

Cesnakova polievka

Kurací perkelt so smotanou a haluškami

Kuraci perkelt so smotanou a haluskami

Kysnuté knedle s čučoriedkami a tvarohom

Kysnute knedle s cucoriedkami a tvarohom

Komentáre (0)

zrušiť

zobraziť menej

Newsletter
Zaregistrujte sa

Newsletter