Kuchyňa Lidla

Šošovička, cícer, pohánka

Blog

Šošovička, cícer, pohánka

Pohánka, cícer a šošovica zažívajú v posledných rokoch doslova renesanciu. A nie je sa čo čudovať! Sú výživné, obsahujú množstvo bielkovín a minerálnych látok. V Kuchyni Lidla nájdete množstvo tipov, ako ich pripraviť. Vyskúšajte napríklad pohánku s cviklou, vlašskými orechmi a pečenými kuracími prsami. Alebo si upečte kuriatko a ako prílohu k nemu servírujte chutný cícer so zeleninou a olivami. Do tretice ponúkame recept pre všetkých milovníkov šošovice. Vyskúšajte šalát zo šošovice, s baklažánom, cuketou, olivami a rukolou. Môžete ho podávať ako vegetariánske jedlo alebo k nemu upiecť morčacie prsia. Ktorý recept vyskúšate ako prvý?

Pečené kuracie prsia s pohánkou a cviklou

Pečené kuracie prsia s pohánkou a cviklou

Pečené kurča s bylinkami, citrónom a cícerom

Pečené kurča s bylinkami, citrónom a cícerom

Šošovicový šalát s pečenými morčacími prsami

Šošovicový šalát s pečenými morčacími prsami

Komentáre (0)

zrušiť

zobraziť menej

Newsletter
Zaregistrujte sa

Newsletter