Kuchyňa Lidla

Sýty hladnému neverí

Blog

Sýty hladnému neverí

Sýte jedlá z bravčového mäsa

Z bravčového mäsa možno vyčarovať mnoho skvelých jedál. Vďaka vyššiemu podielu tuku sa hodí na prípravu výdatných pokrmov typických hlavne pre zimu. Jedlá vás zahrejú a nasýtia aj najväčšieho jedáka. Inšpirujte sa našimi receptami a vyskúšajte bravčovinu na 3 rôzne spôsoby. Napríklad pečený bravčový bôčik prešpikovaný cesnakom so špeclami a kyslou kapustou. Máte radi krkovičku? Tak určite vyskúšajte krkovičku s dusenou červenou kapustou a zemiakmi. Ak chcete staviť na jedlo z jedného hrnca – pripravte segedínsky guláš z bravčového stehna.

Pečený bravčový bôčik s kapustou a špeclami

Pečený bravčový bôčik s kapustou a špeclami

Špikovaná krkovička s červenou kapustou a zemiakmi

Špikovaná krkovička s červenou kapustou a zemiakmi

Segedínsky guláš

Segedínsky guláš

Komentáre (0)

zrušiť

zobraziť menej

Newsletter
Zaregistrujte sa

Newsletter