Kuchyňa Lidla

Tekvica – kráľovná jesene

Blog

Tekvica – kráľovná jesene

Tekvica na sladko aj slano

Jeseň je v plnom prúde a okrem krásne zafarbených stromov, babieho leta, či ranných hmiel sa môžeme tešiť aj na tekvicovú sezónu. Tekvica hokkaido je všestranná zelenina, z ktorej môžete pripraviť nielen polievky, ale aj skvelé prílohy, hlavné jedlá a dokonca ja dezerty. V Kuchyni Lidla nájdete hneď niekoľko chutných a jednoduchých receptov na jej prípravu. Počas pochmúrnych jesenných dní vás určite zahreje krémová tekvicová polievka s mrkvou a kyslou smotanou. Alebo vyskúšajte jednoduché cestoviny s tekvicou, morčacím mäsom a kešu orieškami. Do tretice sme pre vás vybrali aj tekvicový cheesecake s vôňou škorice a efektne dozdobený polevou ganache.

Krémová tekvicová polievka

Krémová tekvicová polievka

Cestoviny fusilli s morčacím mäsom a tekvicou

Cestoviny fusilli s morčacím mäsom a tekvicou

Tekvicový cheesecake

Tekvicový cheesecake

Komentáre (0)

zrušiť

zobraziť menej

Newsletter
Zaregistrujte sa

Newsletter