Kuchyňa Lidla

Tradičné netradične

Blog

Tradičné netradične

Čo dnes budem variť? Túto otázku si určite často kladie každý z nás. Dní či víkendov je v roku veľa a overených receptov z domácich kuchárok vždy ubúda rýchlosťou blesku. Potom sa väčšinou stane to, že náš jedálny lístok jednoducho zovšednie, a ani varenie nás až tak nebaví. Veď robiť vysmážané rezne 365 ráz stále rovnako asi nie je pre nikoho veľká zábava. Samozrejme, klasické rezne podľa osvedčeného receptu určite raz za čas dobre padnú a sú nenahraditeľné, ale čo keby ste do kuchyne vniesli viac zábavy, radosti a nových chutí? Hneď sa nám všetkým bude lepšie variť.

Kuracie prsia plnené bryndzou a slaninou

Tak ako je neúrekom ingrediencií, máme na výber aj nekonečný počet ich variácií a receptov z nich. Stačí len zapojiť fantáziu alebo, ak sa nám nechce, vždy máme možnosť inšpirovať sa uznávanými šéfkuchármi, ktorí na vymýšľanie nových jedál majú priam dar z nebies. Práve vnášanie netradičných postupov či ingrediencií do receptov je to, čo napĺňa ich prácu. Čo keby ste si z nich zobrali príklad a skúsili uplatniť túto ich filozofiu aj vo svojej kuchyni? S Marcelovým receptom na vynikajúce netradičné kuracie prsia plnené tradičnou bryndzou máte teraz jedinečnú príležitosť odštartovať novú éru nevšednej domácej kuchyne. Tak smelo do toho!

Komentáre (0)

zrušiť

zobraziť menej

Newsletter
Zaregistrujte sa

Newsletter