Kuchyňa Lidla

Veľkonočné menu

Blog

Veľkonočné menu

Recepty na Veľkú noc

Neviete si rady s prípravou veľkonočného menu? S Kuchyňou Lidla to zvládnete rýchlo a jednoducho. Na začiatok niečo zelené – čiže krémová špenátová polievka doplnená o syr feta. Ako hlavné jedlo podávajte mäso, bez ktorého si len ťažko možno predstaviť veľkonočné hodovanie – jahňacinku.  Stačí ju prešpikovať rozmarínom a cesnakom a pomaličky piecť na víne. A dezert? No predsa tradičný sladký baranček so škoricou a práškovým cukrom.

Pečené jahňacie s rozmarínom a cesnakom

Pečené jahňacie s rozmarínom a cesnakom

Špenátová polievka so syrom feta

Špenátová polievka so syrom feta

Veľkonočný škoricový baranček

Veľkonočný škoricový baranček

Komentáre (0)

zrušiť

zobraziť menej

Newsletter
Zaregistrujte sa

Newsletter