0

Vôňa dreva

Pri grilovaní je vhodné priložiť k uhlíkom namočené drevo. Dym, ktorý vznikne jeho horením, je veľmi aromatický a prenikne aj do vône a chuti grilovaných potravín, čím ho jemne zaúdi. Drevo pridávame vo forme triesok alebo malých kúskov. Tie musíme pred použitím namočiť do vody, aby nezačali horieť. Je dôležité tiež pripomenúť, že údime pod prikrytým grilom.

Aké drevo použiť pri grilovaní rôznych potravín?

  • Jabloň – najlepšie sa hodí na grilovanie hydiny
  • Orech – sa hodí na grilovanie bravčového mäsa
  • Javor – na grilovanie diviny a bravčoviny, má intenzívnu vôňu
  • Jelša – ideálna na grilovanie plodov mora
Zatiaľ nikto nekomentoval
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať