Kuchyňa Lidla
zobacz film

Vykosťovanie kurčaťa

Blog

Vykosťovanie kurčaťa

Vykosťovanie, čiže oddeľovanie mäsa od kostí je trochu zložitejšia, ale veľmi užitočná zručnosť. Potrebná je trpezlivosť a presnosť, aby ste celé kura zbavili kostí a chrupaviek, a nechali len to, čo je v ňom najlepšie – mäso.

Roman vám krok za krokom vysvetlí, akým spôsobom to urobiť, vďaka čomu to bez problémov zopakujete doma. Nezabudnite ale, aby ste nevyhadzovali kosti – z vyrezaných zvyškov uvaríte výborný vývar, ktorý bude dokonalým základom pre polievky a omáčky!

  • akciova_ponuka

Komentáre (4)

zrušiť
  • kuchar

    kuchar
    pridané pred 726 dňami
    Ked uz ukazujem vykostovanie tak vykostim cele takze i stehna a zvolil by som iny pohlad kameri pre ludi co to nikdy nerobili dost blbo natocene

    odpoveď

  • hosť

    hosť
    pridané pred 1330 dňami
    To tocili pre odbornika ? Ved tam nic nevidim

    odpoveď

  • claudia

    claudia
    pridané pred 1496 dňami
    Dakujem - pre mna vyborne a poucne a nebol by na skodu ani receptik na plnene kura :)

    odpoveď

  • hosť

    hosť
    pridané pred 1515 dňami
    super video :D

    odpoveď

zobraziť menej

Newsletter
Zaregistrujte sa

Newsletter