Kuchyňa Lidla

Vykúpané v omáčke

Blog

Vykúpané v omáčke

Mäso doplnené lahodnou omáčkou je ideálnou kombináciou, ktorá zaručí, že jedlo bude omnoho šťavnatejšie a chuťovo zaujímavejšie.

Hľadáte recept na mäso s dobrou omáčkou? Tu ste na správnej adrese!

Vyskúšajte recept šéfkuchára Romana Paulusa na jemné morčacie psia v smotanovej omáčke so šampiňónmi a brokolicou. Ak máte chuť na niečo výraznejšie, siahnite po recepte Marcela Ihnačáka na mäsové polpete v paradajkovej omáčke. Spojenie červeného vína, koreňovej zeleniny a čerstvých byliniek si určite zamilujete. Toto nezameniteľné trio tiež nájdete v Paulusovom recepte na dusené morčacie stehná. S týmito jedlami budete návštevami vyhlásení za hostiteľa roka!

Morčacie prsia v šampiňónovej omáčke

Morčacie prsia v šampiňónovej omáčke

Polpete z mletého mäsa v paradajkovej omáčke

Polpete z mletého mäsa v paradajkovej omáčke

Dusené morčacie stehná s vínovou omáčkou

Dusené morčacie stehná s vínovou omáčkou

Komentáre (0)

zrušiť

zobraziť menej

Newsletter
Zaregistrujte sa

Newsletter