Kuchyňa Lidla

Za rodinným stolom

Blog

Za rodinným stolom

Kuchyňa je srdcom každého domova. V nej to žije, dýcha a niekedy aj vrie. A nie je nič krajšie, ako keď v nej rozvoniava s láskou pripravované jedlo. Pečené mäso nechýba počas víkendu takmer v žiadnej slovenskej rodine. Pridajte k nemu pečený koláč a dokonalé menu je na stole. Každá rodina má svoje vlastné tradície. No všetkých nás spája jedno – spolu s najbližšími nám za rodinným stolom chutí najlepšie. Pečený bravčový bôčik je neodmysliteľnou súčasťou tradičných rodinných receptov. Komu z vás sa neraz nezbierali sliny na mamino vychýrené „vepřo, knedlo, zelo“? Ale čo tak osviežiť vašu kuchárku a vyskúšať niečo nové? Neoľutujete, máme pre vás chutné inšpirácie nielen k nedeľnému obedu. S našimi receptami na bravčové budete za rodinným stolom zaručene kuchárskou hviezdou.

Pečený bravčový bôčik s kapustou a špeclami

Pečený bravčový bôčik s kapustou a špeclami

Konfitovaný bravčový bôčik s kelom

Konfitovaný bravčový bôčik s kelom

Pečené bravčové s feniklom a karí korením

Pečené bravčové s feniklom a karí korením

Komentáre (0)

zrušiť

zobraziť menej

Newsletter
Zaregistruj sa

Newsletter