Kuchyňa Lidla

Zamilujte si baklažány!

Blog

Zamilujte si baklažány!

Baklažán je veľmi populárny v prímorských krajinách južnej Európy, indickej či arabskej kuchyni. Vďaka mäsitej dužine sa používa ako náhrada mäsa vo vegetariánskych pokrmoch. Okrem iného sa táto zelenina výborne hodí na plnenie, zapekanie, či grilovanie. Na stránke Kuchyne Lidla nájdete hneď niekoľko tipov ako pripraviť z baklažánu hotovú hostinu. Ako predjedlo odporúčame baklažánové roládky plnené syrom feta. Ako hlavný chod grilovaného morského vlka s baklažánovým kaviárom. A ako ľahkú prílohu šalát z výbornej grilovanej zeleniny a balkánskym syrom. Dobrú chuť!

Morský vlk s baklažánovým kaviárom

Morský vlk s baklažánovým kaviárom

Baklažánové roládky s fetou a salámou

Baklažánové roládky s fetou a salámou

Grilovaný šalát s baklažánom a paradajkami

Grilovaný šalát s baklažánom a paradajkami

Komentáre (0)

zrušiť

zobraziť menej

Newsletter
Zaregistrujte sa

Newsletter