Kuchyňa Lidla

Zázračná panvička

Blog

Zázračná panvička

Vedeli ste, že morčacie mäso, a predovšetkým morčacie prsia, majú minimálny obsah tukov a v porovnaní s inými druhmi mäsa aj omnoho vyšší obsah bielkovín? Tie sú veľmi dôležité pre obnovu a správne fungovanie buniek v našom tele. Morčacie je naozaj kvalitné a navyše ľahko stráviteľné mäso. Preto je ideálne pre ľudí, ktorí si strážia obsah kalórií vo svojom jedálničku. Morčacie prsia majú jemnú chuť, ktorá sa výborne kombinuje s výraznými chuťami. Ich použitie v kuchyni je naozaj mnohostranné. Hodia sa na prípravu steakov, minútiek, grilovanie či prípravu klasických chrumkavých morčacích rezňov. Priznajte sa, ako často si ich doma na tanier servírujete vy? Málo? Teraz máte jedinečnú šancu zmeniť to.

Zapekané morčacie prsia s opekanými zemiakmi

Všetci to dobre poznáme. Cez týždeň nám kvôli zamestnaniu, povinnostiam a večernej únave zostáva len málo času na varenie. Sme nútení siahnuť po receptoch na rýchle jedlá, ktoré potom ešte rýchlejšie zjeme a častokrát ani nevieme, ako chutili. A pritom sa to dá aj inak! Vyskúšajte teraz s Marcelom vo vašej kuchyni rýchle kúzlo so zapekanými morčacími prsami, ktoré si nevyžadujú dlhú prípravu. Ich jemná chuť skvelo ladí s výraznou salámou a syrom. Príloha v podobe opekaných zemiakov s čiernymi olivami, červenou paprikou, cibuľou a voňavými bylinkami povýši toto jedlo na gurmánsky zážitok. Už sa vám zbiehajú slinky? Tak rýchlo do kuchyne a potom už len dobrú chuť!

Komentáre (0)

zrušiť

zobraziť menej

Newsletter
Zaregistruj sa

Newsletter