Kuchyňa Lidla

Zelené dobroty

Blog

Zelené dobroty

Viete prečo je dôležité jesť zelené druhy zeleniny? Pretože majú vysoký obsah železa, kyseliny listovej a vitamínov skupiny B a C. Pôsobia prečisťujúco a zvyšujú našu obranyschopnosť. Akým spôsobom si môžete pripraviť zelené druhy zeleniny? Napríklad podľa receptu Marcela Ihnačáka na morčaciu roláda plnenú tekvicou a mozzarellou na lahodnej zelenej fazuľke. Myslíte si, že pesto sa konzumuje len s cestovinami? Nie! Pesto z rukoly sa výborne hodí k i pečenému kurčaťu podávanému s jemným zemiakovým pyré. Tento recept musíte vyskúšať! Na záver navrhujeme palacinky plnené špenátom a balkánskym syrom servírované s rukolovým šalátom podľa receptu Romana Paulusa.

Nech sa to na vašom tanieri pekne zelení!

Morčacia roláda plnená tekvicou a mozzarellou

Morčacia roláda plnená tekvicou a mozzarellou

Pečené kurča s rukolovým pestom a zemiakovým pyré

Pečené kurča s rukolovým pestom a zemiakovým pyré

Špenátové palacinky s balkánskym syrom

Špenátové palacinky s balkánskym syrom

Komentáre (0)

zrušiť

zobraziť menej

Newsletter
Zaregistrujte sa

Newsletter