0

Zoznámte sa s „Encyklopédiou ovocia a zeleniny“

Je všeobecne známe, že ovocie a zelenina sú zdravé. Už od malička nám bolo vštepované, že vďaka nim si zachováme zdravie počas celého života. Ale často vlastne ani nevieme, aké látky sa skrývajú v jednotlivých druhoch, odkiaľ pochádzajú, ako ich máme konzumovať, a na aké druhy môžeme natrafiť v regáloch. My sme pre vás tieto znalosti zozbierali a ponúkame vám ich v prehľadnej encyklopédii, ktorú budeme pravidelne dopĺňať.

V našej encyklopédii ovocia a zeleniny nájdete zaujímavosti, tipy a informácie o obsahu vitamínov, počte kalórií, obsahu bielkovín, tukov a cukrov.

Rozmýšľali ste nad tým, ktorá zelenina obsahuje rovnaké množstvo vápnika ako pohár mlieka? Ktoré ovocie je najvhodnejšie pre diabetikov? Všetko, čo ste potrebovali vedieť o ovocí a zelenine, nájdete na jednom mieste na stránke www.kuchynalidla.sk – v „Encyklopédii ovocia a zeleniny”!

Zatiaľ nikto nekomentoval
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať