Kuchyňa Lidla

Mäsiarova čerstvá porcia

Značka, pod ktorou nájdete kvalitné a 100 % čerstvé mäso dovážané do našich predajní každý deň. Pri jeho transporte i manipulácii sú dodržiavané prísne hygienické predpisy. Hygienické balenie a ochranná atmosféra zabezpečujú optimálne podmienky skladovania z pohľadu mikrobiológie a transportu od dodávateľa až k zákazníkom.

Bravčové mäso

Bravčové mäso

Bravčové mäso má svetloružovú až tmavočervenú farbu. Svalovina je prerastená tukom. Má vyššiu energetickú hodnotu ako napríklad hovädzie mäso a je aj ťažšie stráviteľné. Je dôležitým zdrojom bielkovín, železa, draslíka, selénu, zinku a vitamínov skupiny B. Jeho využitie v gastronómii je všestranné a na našich stoloch sa objavuje pomerne často. V závislosti od jednotlivého kusu ho môžeme piecť, grilovať, dusiť či variť. Pliecko je vhodné na dusenie, prípravu gulášu alebo ragú. Krkovičku môžeme piecť, marinovať, grilovať alebo údiť. Karé a panenka sú ideálne na minútkovú úpravu a steaky. Zo stehna pripravíme skvelé rezne alebo závitky.

Tips&Tricks

Prečo kupovať balené mäso?

Ako prevážať a skladovať mäso?

https://www.lidl.sk/sk/letak/online-letak-platny-od-22-7-2019/view/flyer/page/1#utm_source=BannerKL&utm_medium=1170245&utm_campaign=OnlineLetak

Newsletter
Zaregistruj sa

Newsletter