Kuchyňa Lidla

Mäsiarova čerstvá porcia

Značka, pod ktorou nájdete kvalitné a 100 % čerstvé mäso dovážané do našich predajní každý deň. Pri jeho transporte i manipulácii sú dodržiavané prísne hygienické predpisy. Hygienické balenie a ochranná atmosféra zabezpečujú optimálne podmienky skladovania z pohľadu mikrobiológie a transportu od dodávateľa až k zákazníkom.

Bravčová krkovička bez kosti

Bravčová krkovička bez kosti

Krkovička sa nachádza medzi hlavou a bravčovým karé. Mäso je pravidelne mramorované tukom, preto sa hodí najmä na grilovanie - nevyschne a zostane šťavnaté. U nás si môžete vybrať medzi bravčovou krkovičkou v celku a nakrájanou na plátky. Pre dosiahnutie ideálneho výsledku ju narežeme na plátky široké 2 -3 cm, naklepeme len zľahka a biele väzivá a šľachy narežeme, aby sa počas pečenia zbytočne nekrútila. Veľmi chutná je aj upečená vcelku, prešpikovaná aromatickým rozmarínom a cesnakom.

Tips&Tricks

Prečo kupovať balené mäso?

Ako prevážať a skladovať mäso?

mäso

Newsletter
Zaregistrujte sa

Newsletter